sample

Mobil-rammeverk

Apputvikling til mobil.

Tilpassede Android, IOS og tverrplattform utviklingstjenester for enhver smak og behov. Med kunnskap om de nyeste utviklingsteknologiene og de mest brukte programmeringsspråkene, inkludert objective-C, React native, Ionic og Swift.

Ved behov for en pålitelig, og kostnadseffektiv tjenesteleverandør, kan du regne med å ha kommet til leverandør.

Apputvikling til andriod

Apputvikling til Iphone+

Tverrplattform utvikling

Gratis konsultasjon

Webutvikling

Vi tilbyr skreddersydde webapplikasjoner, og utviklingstjenester for å skape unike brukeropplevelser og løse komplekse forretningsprosesser.

Har du en strålende idé? Det kan vi gjøre til virkelighet for deg, og på en kostnadseffektiv måte.

Fra brukervennlige nettsteder som ser bra ut på alle enheter til sosiale nettverk og e-handelsløsninger.

Bli kontaktet

sample

Frontend-rammeverk

Abonner på markedsavdeling HER
sample

Et dedikert utviklingsteam

I motsetningen til å ansette frilanser, har vi en etablert gruppe som lenge har jobbet i feltet. Av den grunnen får du sikkerheten og stabiliteten som følger og har kontroll over aktivitetene som foregår.

Vi hjelper deg med å holde konsentrasjonen på det du kan, gir deg full tilgang til prosjektet ditt og tilbyr et sikkert arbeidsmiljø som er styrket med brannmurer, passord og andre krypteringer for å holde prosjektet ditt trygt.

Når du ansetter dedikerte programmerer fra oss, registrerer du deg en kostnad besparende kontrakt. Årsaken til dette er at det er billigere å leie fra oss enn det er å opprettholde en intern, med mindre du driver en programmering virksomhet.

Bli kontaktet

Integrasjoner, API og databaser

Utforming av database til å administrere dine data og sikre vekst og suksess for virksomheten din.

Vi starter i begynnelsen i og med at vi ikke starter med verktøyene som vi har eller ferdighetene som våre programingeniører har. Vi er ute for å dekke dine behov, og ikke for å vise vår ekspertise. Derfor, tar vi tid til å analysere og studere kundens behov og krav, og mot dine konkurrenter. På den måten blir det lettere å koordinere hele byggeprosessen fordi vi har forståelse.

Dette gjør at vi er bedre til å jobbe i partnerskap og bedre rustet til å inkludere dine innspill i alle faser.

Bli kontaktet

sample

Backend-rammeverk

Nyheter og Artikler

Lik for oppdateringer.
css grids
alt_text

Fordelene med sosiale medier
- norsk næringlivs.


Med riktig innhold kan du demonstrere at dere sitter på viktig og unike kunnskap om løsninger, produkter og tjenester i din bransje.

Les mer
alt_text

Sosiale medier anno 2019
- det norske mediebarometeret.


I Norge, viser statistikken fra SSB at 90 prosent av dem som bruker internett bruker nettet mest til informasjon om varer og tjenester, epost og banktjenester

Les mer
alt_text

Rollen til tekstforfattere
- fordelene med dedikerte tekstforfattere.


Gode tekster i kommersiell sammenheng har som hensikt å oppnå et bestemt mål; fra å informere, til å selge eller til og med å få folk til å le.

Les mer