Nettrafikk

Økt kunder engasjement og genererer nye inntekter.

Vi drar relevant trafikk til kunder ved at vi løfter frem deres innhold hos kjente norske publisister.

Priser

Tekstproduksjon

Produksjon av redaksjonell tekst til kommersielle formål.

Vi utvikler personals, som gjør at vi snakker direkte til målgruppen din på et språk de kjenner.

Priser

Skreddersydd kampanje

Få et skreddersydd tilbud fra oss.

Ved behov for mer enn tilbudene som er tilgjengelig via bestilling på nett, legg igjen din informasjon og kommentar, så tar vi kontakt.

Bli kontaktet

Digital Pr
            &
      Innholdsproduksjon.

Innholdsproduksjon skal være morsomt, derfor tar vi det på alvor. Kreativitet er ikke flaks, for det innebærer innsikt, en bærende idé, og hardt arbeid til å produsere godt innhold, avhengig av distribusjonskanal.

Godt innhold skal inspirere, engasjere, og få deg lyst til å tenke og handle. Målet med alt vi lager er for å skape følelser hos seerne og leserne til våre kunder, som fører hjelper til økt konvertering.

Alt begynner med en workshop, der vi avklarer hva du ønsker å oppnå. Og gjennom journalistisk innsikt og metodikk legger vi opp en detaljert ramme for å nå dette målet i et definert kampanjedokument. Uavhengig av om det skulle være i forbindelse med SEO-optimaliserte tekster, visuelt fengende bilder og video, eller konkrete historier med nye perspektiver som leserne fatter interesse for.

Før siste produksjon er gjennomført og distribuert via valgte sosiale kanaler vil oppdragsgiveren får mulighet til godkjenning. Deretter, og i samråd med oppdragsgiver gjennomfører vi en evaluering av kampanjen, og så setter nye målsettinger ved behov.

Hvordan
vi arbeider.

Vi skaper riktig
personas med deg.

Vi utvikler personals, som gjør at vi snakker direkte til målgruppen din på et språk de kjenner. 

Det er avgjørende for oss å forstå kundereisen, slik at vi vet hvordan innholdet ditt skal utvikles for å påvirke målgruppen gjennom de ulike stegene i kjøpsprosessen.

Akkurat som alle andre finner vi best digital kanal for ditt innhold til å markedsføre på. For markedsføring spesifikk til et område, målgruppe, og via norske publisister ligger vi et hestehode foran konkurrenter våre.

Dette synes vi passer perfekt om du er nystartet, eller ønsker å øke besøkende engasjement og genererer nye inntekter

 PR &
Markedsføringskanaler

Nyheter & Artikler

Lik for oppdateringer.
css grids
alt_text

Fordelene med sosiale medier
- norsk næringlivs.


Med riktig innhold kan du demonstrere at dere sitter på viktig og unike kunnskap om løsninger, produkter og tjenester i din bransje.

Les mer
alt_text

Sosiale medier anno 2019
- det norske mediebarometeret.


I Norge, viser statistikken fra SSB at 90 prosent av dem som bruker internett bruker nettet mest til informasjon om varer og tjenester, epost og banktjenester

Les mer
alt_text

Rollen til tekstforfattere
- fordelene med dedikerte tekstforfattere.


Gode tekster i kommersiell sammenheng har som hensikt å oppnå et bestemt mål; fra å informere, til å selge eller til og med å få folk til å le.

Les mer