Digital Pr
            &
      Innholdsproduksjon.

Innholdsproduksjon skal være morsomt, derfor tar vi det på alvor. Kreativitet er ikke flaks, for det innebærer innsikt, en bærende idé, og hardt arbeid til å produsere godt innhold, avhengig av distribusjonskanal.

Godt innhold skal inspirere, engasjere, og få deg lyst til å tenke og handle. Målet med alt vi lager er for å skape følelser hos seerne og leserne til våre kunder dermed før til øket konvertering.

Alt begynner med en workshop, der vi avklarer hva du ønsker å oppnå. Og gjennom journalistisk innsikt og metodikk legger vi opp en detaljert ramme for å nå dette målet i et definert kampanjedokument. Uavhengig av om det skulle være i forbindelse med SEO-optimaliserte tekster, visuelt fengende bilder og video, eller konkrete historier med nye perspektiver som leserne fatter interesse for.

Før siste produksjon er gjennomført og distribuert via valgte sosiale kanaler vil oppdragsgiveren får mulighet til godkjenning. Deretter, og i samråd med oppdragsgiver gjennomfører vi en evaluering av kampanjen, og så setter nye målsettinger ved behov.

Hvordan
vi arbeider.

Lik for oppdateringer.

Vi skaper riktig
personas med deg.

Vi utvikler personals, som gjør at vi snakker direkte til målgruppen din på et språk de kjenner. 

Det er avgjørende for oss å forstå kundereisen, slik at vi vet hvordan innholdet ditt skal utvikles for å påvirke målgruppen gjennom de ulike stegene i kjøpsprosessen.

Akkurat som alle andre finner vi best digital kanal for ditt innhold til å markedsføre på. For markedsføring spesifikk til området Oslo derimot, ligger vi et hestehode foran konkurrenter våre.

Dette skyldes at vi har et hjerte for Oslo og derfor er i samarbeid med de lokale, har best lokalforandring, og sterk tillit mellom lesere og media.

Passer perfekt om du er nystartet, eller driver virksomhet til Østlandet

 PR &
Markedsføringskanaler